pátek 18. července 2014

Zevling pokracuje

Vypada to, ze timhle tempem zustanu v Christchurch az do odletu. Rozzevlovala jsem se takovym zpusobem jako uz leta ne. Opravdu si nevybavuju, kdy jsem naposledy stravila tri tydny nicnedelanim. Nejspis nektere prazdniny na skole, mezi praci uz jsem pak davala prednost aktivnejsi dovolene.

Ma to ale i sve vyhody. Zacala jsem zase chodit behat (v Cechach bude prece jen jeste plavkova sezona) a odsledovala kvanta serialu a filmu. Po Orange Is The New Black, Game of Thrones, Wentworthu a Masters of Sex prisli na radu Bad Men a take napriklad Moonrise Kingdom a The Gran Budapest Hotel, posledni hricky Wese Andersona. Tenhle tyden je doma i Kieran, takze koukame spolecne. 

Sestava na Opawe se opet trochu promenila. Zmizela Jessica, moje a Petrova oblibenkyne. Petr ji prezdival Cacorka. Malicka Jessica z Argentiny byla jednim z tech zvlastnich typu, jez si po prvnim setkani okamzite oblibite a chcete si je odnest domu. Takove pomazlenihodne roztomile stenatko, o ktere se budete starat a krmit ho vymenou za jeho prizen. Ke vsemu skoro neumela anglicky, takze pri rozhovoru na vas vzdy uprela sva velka kukadla a s upenlivym vyrazem a mohutnym prikyvovanim ci vrtenim hlavy doslova lapala kazde slovo. Kdyz se nastehovala zpet Argentinka Any a cast z nas se s ni nadsene vitala, okamzite oznamila, ze tu novou holku nesnasi a ze na ni zarli, tak at se podobnych projevu prizne vyvarujeme.

Cecilie sehnala zdarma zanovni stul do obyvaku, takze Andrewovy skladacky ze starych pocitacovych beden ztratily smysl. Ovsem nejzasadnejsi je nove umelecke dilo nad krbem, (ktery vsak od zemetreseni samozrejme nefunguje), nemuzeme se na nej vynadivat.

Žádné komentáře:

Okomentovat