neděle 5. července 2015

Holubi letka (Singapore)

Rano zradelna a pote 'Southern Ridges Walk', devet kilometru dlouhy okruh Singaporem. Misty vede po lavce v korunach stromu a vyhledy do dzungle se stridaji s panoramaty mrakodrapu, pristavu a more. Soucasti je modernisticky most pro pesi 'Henderson Waves' a take vlez na lanovku, ktera vas vyveze na ostrov 'Sentosa'.
V jednom parkovem pavilonu jsme narazili na raut spojeny s tanecni performance. Chvili jsem se zdrahala, ale chut vyzkouset nejakou dobrotu byla silnejsi. Ve svych osmajdanych pohorach, uvalenych kratasech a nenapadnem klobouku jsem 'splynula' s davem a vetrela se mezi vyfintene ucastniky. Adam odmital spolupraci a infiltraci mi rozmlouval. Marne.
Uz jsem mela talir ze dvou tretin plny, kdyz me oslovila velice posh slecna s tim, jestli jdu take na show. S ledovym klidem jsem odvetila, ze samozrejme. Kdyz se stale tvarila podezrivave, vytasila jsem tezsi kalibr. Predtim jsem se v upoutavce docetla o ucasti nejake Holandanky. Zvidave slecne jsem tedy zalhala, ze jsem kamaradka holandske umelkyne. Vykulila oci a pote, co jsme si jeste popovidaly o tom, jak je skvela, jsem rychle vzala kramle. Mise se zacala stavat nebezpecnou. Jen me mrzelo, ze nemam nalozene vsechny dezertiky. Proste holubi letka v akci. Adam remcal, ze delam ostudu, ale z ulovku si nabidl.
K Adrianovi jsme dorazili asi v osm (predtim jsme se samozrejme zastavili ve zradelne). Chvili jsme se spolecne divali na Carodeje ze zeme Oz, ale druzny rozhovor jako s Leanem to nebyl. U Adriana si pripadame trochu jako ve skole. Doris je precitlivela na uklid a tak se snazime nerozsirovat v obyvaku (kde mame pridelena mista) nase hnizdo a vubec se tu chovame, jako bychom se bali naslapnych min.

Žádné komentáře:

Okomentovat