úterý 17. června 2014

Den za dnem

Opet jsem sklouzla do brutalniho stereotypu a zjistuju, ze mi to ani moc nevadi. Ovsem jen proto, ze jde o docasnou situaci. Prace, jidlo, spanek, film ci serial a o vikendu kalbicka se spolubydlicimi ci dalsimi znamymi, obcas drobny vylet. Zadny vztah, ktery by se mnou maval. Zadne problemy mych blizkych, ktere by se me niterne dotykaly. Vsechno zustalo daleko za oceanem. Asi by se takhle sobecky nechalo zit. Jsem stastna paralovskym zpusobem: "Co je to zit?" "Byt stastny." "Co je to byt stastny?" "Netrpet - a to i za cenu, ze ani nejasat. Netouzit a tedy nebyt zklaman, zbavit se bolesti i za cenu ztraty rozkose. Trvat jako primka a nedat se cloumat tim silenym hladem vecne sinusoidy hned nahoru a hned zas dolu."

Je to hezke a jednoduche, ale myslim, ze to nestaci. Jen kdyz mnou obcas zaclouma ten sileny hlad, mam pocit, ze doopravdy ziju.

V praci porad beze zmeny. Vcera i dneska vartovani, jen sem tam vypomaham Willovi, nebo s Dreyem a Kieranem asistujeme nekde jinde. Kazdopadne stale nemuzu verit tomu, ze mi nekdo plati za presouvani dopravniho kuzelu doprostred cesty a zase zpatky, poslouchani hudby a cteni. Amy z agentury i Will tvrdi, ze muzu zustat jeste urcite par tydnu, ale pro jistotu cekam, ze me kazdym dnem vylejou. Kdo by platil sochu.

'Porizovani' filmu a hudby na internetu uz mi par let docela jde, ale knizky jeste budu muset poladit. No, spis jsem jedlickova, co ma problem s peclivosti. Vcera jsem vartovala u brany pred hlavni kancelari a cetla K mori Petry Soukupove. Zacatek vypadal slibne a ja uz se tesila, jak do peti zhltnu pulku knihy, ovsem to bych nesmela stahnout jednokapitolovou demo verzi, ze. Holt jsem neresila velikost souboru a nezaregistrovala stale dokola se opakujici pocet stranek. Co dodat. Snad jen, ze na dnesek jsem si poridila dalsi verzi. Vcera jsem jen zbezne omrkla, ze kniha za prvni kapitolou navazuje a tesila se na dnesni cteni. Prislo ovsem dalsi vystrizliveni. Zopakovala jsem stejnou chybu a dostala se pouze o dalsi kapitolu dal. To se muze stat fakt jenom me. Snad vyjde do tretice vseho dobreho.

Žádné komentáře:

Okomentovat