neděle 25. srpna 2013

Farmarske trhy

Dnes v 9 rano jsme mely opet sraz s Winem, ktereho uz jsme stihly prekrtit na Brumbala. Privezl nam jablka, ktera jsme si vcera zapomnely v aute a vzal nas za mesto na mistni farmarske trhy. Nabidka vynikajici, ale nad nase financni moznosti. Strhla nas ale pohodova atmosfera a alespon jsme ochutnavaly: dzemy, klobasky, pastiky, sladkosti a dalsi. Udelaly jsme monstrozni nakup v podobe kafe a kvetaku, a pak se prosly zpet do mesta. Hastings ma zhruba 66 tisic obyvatel, male centrum s namestim, zonu s obchodaky a zbytek zabiraji rovnobezne nalajnovane ulice s malymi prizemnimi vetsinou drevenymi domecky.

Proste pohodove nedelni dopoledne. Holky me navic zanechaly na namesti na wifine, abych mohla psat blog (coz je od nich velmi pozorne) a vyrazily na nakup kam jinam nez do Pack n'Save. Doufam, ze nenakoupi nejake zbytecnosti, kdyz na ne nebudu davat pozor.

Tak se mejte, pridavam par fotek z namesti a trhu. Jako obvykle: nebojte se prispevky komentovat, letos je to jeste marnejsi nez kdy predtim (timto dekuji Ivete Strnadove) :-)

10 komentářů:

  1. Myslím,že už nás Zebra nenechá jít nakupovat bez dozoru,protože jsme ke společne večeři koupily tunaka na něhož je alergická a aha efekt se dostavil hned ve chvíli,kdy jsme Zebru uvidely na lavičce. Slibujeme,že se o ní začneme starat trochu lépe,když nám to tu tak hezky zaznamenává :-) Jana alias Malf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :- D muhehe chudinka malá jestli jí takhle budete mučit tak už nebude psát Malfice jedna! :- D

      Vymazat
  2. Haha, to jsem na vas zvedava, ale zadne jine potravinove alergie nastedti nemam:-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, to město vypadá fakt jak strašná díra...a ty farmářské trhy, jsme toho moc neviděli...chceme fotku Brumbála!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brumbal je videt v pozadi nalozene kary a v dalsim prispevku zas;)

      Vymazat
  4. Já děkuji za tvůj blog - konečně něco pořádného ke čtení :- )

    OdpovědětVymazat
  5. Blog je parádní:-)Člověk se tu dozví spoustu věcí a je tu i leccos k vidění:-) Myslela jsem, že Hastings je menší, ale když jsem se dočetla, že má 66 tis. obyvatel, tak to je oproti Příbrami docela velkoměsto:-)
    P.S. S ovcema vám to sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  6. "Blog je paradni" a "Konecne něco pořádného ke cteni"... dik, ale neblbnete, nebo zpychnu:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Kafe a květák?? To jste teda labužníci :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Doktorko, to jsem odkoukala od tebe;)

    OdpovědětVymazat