pátek 23. srpna 2013

Hastings, den 2.

Zdravime z Hastings. Zjistily jsme, ze je to vetsi pr*el, nez jsme cekaly. Je to tu ale hezke. Kdybyste si nahodou nebyli zcela jisti, jaky je casovy posun mezi CR a Zelandem a nechtelo se vam to googlit, je to +10 hodin pro Zeland. Pisu to proto, ze az do vcera jsme si myslely, ze je to +12. Hold trochu mystifikace. Stane se.

Dnesni hostelovy limit na wifi jsem vyplacala, takze sedim na namesti mezi ovcemi a Westpac Bank, kde se da chytnout free wifi. Neni tu uplne nejtepleji, ale byla by skoda nenapsat dnesni blog.

V nasem mini triluzaku Vespucci je stale zima, coz se v pristich nekolika tydnech sotva zmeni, to uz budeme ale davno otuzile a nebude nam to vadit. Dnes jsme ziskaly novozelandska cisla, dosly na postu kvuli IRD, coz je specialni cislo, bez ktereho nemuzete pracovat a take si sly zabehat. Zebre se tedy mimoradne nechtelo, ale nakonec se hecla, protoze by na blog musela napsat, ze si misto behani dala slofika. Navic jsme objevili kouzlo nakupniho retezce PAK'NSAVE, coz je obdoba ceskeho Kauflandu, jen o dost drazsi.

V Jablku prave probiha dalsi vecerni party a my se neucastnime, mame nejak dost. Snad nas ostatni nemaji za suchoprdy.

1 komentář:

  1. to by teda byla škoda nenapsat dnešní blog..tu na něj tady natěšeně čekám :- D držte se holky

    OdpovědětVymazat