úterý 18. února 2014

Anglicanky a Ivan Hlas

Jasnym dukazem lehkeho sentimentu poslednich dnu je to, ze jsem stahla, ehm, tedy samozrejme zakoupila par songu Ivana Hlase, takze Karlin, Malagelo ci Karneval ustric dnes v korunach jabloni jely nekolikrat dokola.

Hastings me kupodivu porad neobtezuje, ale uz to opravdu chce zmenu. S kazdym dalsim ranem, kdy se moje spolubydlici retardovane hemzi po pokoji a absolutne zbytecne vstavaji pred svitanim, mam na ne vetsi a vetsi vztek, tak snad me ten vztek brzy vyburcuje k odjezdu. Navic Morgan a Mary moc nemusim. Obcas me stvou uz jen tim, ze jsou. Morgan je proste Morgan (ma v hostelu prezdivku Evil Morgan), mam na ni pifku od zacatku a Anglicanka Mary vypada jak hadrova panenka z vyprodeje. Vetsinu casu porad tentyz tupy vyraz, vytrestene oci a pootevrena pusa, zadna mimika, bez nadsazky se da rict, ze vypada jako kdyby mela vychazky z ustavu. Chybi ji jen tik v oku. Navic je chudak hrozne oskliva.

Osklivost Anglicanek se stala predmetem rozhovoru pred par dny. Ruth (Anglicanka) nam vypravela, ze si jeji spolubydlici dlouhe tydny myslel, ze je Nemka: "Aha, promin, ja myslel, ze jsi Nemka, nejsi tak oskliva jako Anglicanka." Ruth si nebyla jista, zda to ma brat jako kompliment. Takze jsme resili, nakolik je to pravda a Pieter dokonce vytvoril hlasovaci status na fb. Nakonec jsme usoudili (omlouvam se vsem Anglicankam), ze to pravda je. No, uznejte, kolikrat jste potkali vylozene peknou Anglicanku?

2 komentáře: