úterý 4. února 2014

Teplicko

Jablka pokracuji. Posledni dva dny slunce pere od rana do vecera, takze jedeme v pracovnim rezimu 'Bikiny', coz znamena, ze trhame v kratasech a hornim dilu plavek (v Mandeepove merunkove kongregaci nepredstavitelne) a i tak z nas pres vrstvu belouse leje jak o zavod. Jesteze mame hodinovku a nemusime se honit. A to zdaleka neni tropickych 30°C, dnes bylo udajne asi 26°C a na zitrek hlasi 28°C. Na dne zemekoule to ale staci, slunce opravdu smazi, mate pocit, ze je mnohem bliz nez normalne. Nenamazat se belousem znamena spalit se do dvaceti minut.

Jak se mi v poslednich mesicich darilo samo sebou hubnout, ted stejne tak kvalitne zase tloustnu. Myslim, ze to zpusobuji pozdni mezinarodni vecere (dnes zapecene brambory a la Holandsko, zase jdu spat prezrana) a nova zaliba v susenkach s kousky cokolady. Takze bych mela obnovit behani, uz asi ctrnact dni si uspesne namlouvam, ze to necham na zitra. Uvidim zitra, ale spis si pred veceri opet dachnu.

6 komentářů:

  1. stejně se divím, že jabka se sbírají už teď...u nás se tak stává až na podzim, kdy se vůně jablek mísí s vůni přicházejícího podzimu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ten je podzimni, nebo ne? (Takovy expert jedte nejsem) :)

      Vymazat
  3. Ahoj Zebro, ta kila nevadi, na opalenem tele vypadaji dobre, rozhodne lepe, nez na nasich sejrovych telech. Moninec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, Milan se opalovat moc nechce a na zbytku tela mi tak maximalne vyskakujou pihy, ale ano, da se rict, ze jsem opalena :)

      Vymazat