pátek 7. února 2014

Moje prvni kari

Chtela jsem dnes varit bramborovou kasi a karbanatky, ovsem brambory se servirovaly vcera i predevcirem, takze jsem musela pohotove zmenit menu. Moje chutove bunky rekly dalsim bramboram jasne ne a ostatni spoluhodovnici to jiste take uvitali.

Svoje prvni kari jsem ponekud prepalila (ne na muj vkus), coz Francouz Adrian a Nemka Pia moc nedavali, ale zbytek byl nadsen, coz me samozrejme velmi potesilo. A pritom jsem jako obvykle rozvarila ryzi a kari bylo moc tekute, ale na mou malickost a na prvni pokus solidni prace. Poprve jsem pouzivala suroviny typu kokosove mleko a koriandr. Musim si to nekdy zopakovat.

Pocasi je od vcera mizerne, zatazeno, prehanky a zima (takova zima, ze jsme vcera videli Saru poprve v dzinach), takze na volne dny na plazi neni ani pomysleni. Mrzute. Tento tristni stav ma navic trvat i cely vikend a zacatek pristiho tydne, coz je jeste mrzutejsi.

Žádné komentáře:

Okomentovat