úterý 6. ledna 2015

Az to budu natirat priste, tak vy uz tady nebudete

Dnes jsem se odstehovala od Petra (ale jsme domluveni, ze v unoru vyrazime na vylet k 'Lake Tekapo') a vydala se vstric dalsim woofferskym zkusenostem. Pred Petrovym domem me vyzvedl ukecany Mike, maly chlapik s obrim 'ceskym' brichem. Puvodne jsem chtela jet wooffovat rovnou na jizni vyspu Jizaku, na 'Bluff', ale Mike se ozval sam od sebe s tim, ze ma novy dum v Lincolnu, coz je kousek od Christchurch a ze je to u nej tak skvele, ze se woofferum nechce odjizdet.

Bohuzel musim rict, ze trochu prehanel. Neni to tu spatne, ale jde o klasicky dum se zahradou uprostred malomestske zastavby a ja jsem zhyckana jinacimi panoramaty. Jedinou nestandardni veci v dome je ordinace cinske mediciny, jiz praktikovala Mikova exmanzelka. Ta je vsak bohuzel na dovolene. Zadna zviratka, krome podivneho kuchynskeho robota nic, cemu bych se mohla priucit. Dnes jsem byla pomocna sila pri natirani plotu. Myslim, ze jsou na nem trochu kocouri, protoze jsem nafasovala pouze maly stetec, ale Mike byl spokojen, coz je hlavni.

Co se tyce ubytovani, mam sice pokoj pro sebe, ale v dome je zakazano vetrat (s vyjimkou peti minut rano, nechapu) a divne to tu smrdi, takze zadny slagr.

Po zhodnoceni situace jsem se rozhodla neztracet tu cas. Zitra jeste Mikovi dodelam plot a ve ctvrtek vyrazim na zmineny Bluff. Tradaa. Tam uz me cekaji Cherie s Gavinem, kteri renovuji infocentrum a bydli v loftu s vyhledem na pristav.

2 komentáře:

  1. Asi to smrdí těmi woofery kdesi pod podlahou, kterým "se nechce odjíždět" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me nenapadlo! Ale nevylucovala bych to! Kazdopadne jsme s Amandine Mikovi napsaly hezke ironicke recenze a nasledujici den jeho profil zmizel :)

      Vymazat