neděle 27. října 2013

Mangatutu Hot Springs

Myslim, ze jsme byli ti nejretardovanejsi kempari, kteri kdy taborili u Mangatutu Hot Springs. I jedlickarna by se mela co ohanet, aby tuhle particku trumfla. Kim (Korea), Gus a Alex (Argentina), Felix a Lucas (Francie), Alistair (Irsko), Kim, Jueli, Luke (Nemecko), Michal (Slovensko), Jake (UK) a moje malickost (CR).
Mangatutu Hot Springs jsou soucasti Kaweka Forrest Parku leziciho asi sedmdesat kilometru od Hastings. Nejvetsi atrakci, jak uz nazev vypovida, jsou horke prameny. Pokud vam nestaci osplouchnout si nohy v horkem potoce (husty!), muzete si vlezt do jednoho z malych bazenu a prohrat si cele telo v horke vode nacuchle sirou. Kolem se nachazi spousta vice ci mene skrytych mist idealnich na kempovani a pikniky. Slezete-li dolu do udoli k rece, ktera je naopak tak ledova, ze vam zkrouti cele telo behem patnacti sekund, objevite misto, kde se do ni vleva horky potok, coz je pro suchozemce z tektonicky klidne oblasti zazitek jako hrom.
Nejvetsi atrakci pro nas, tedy spise pro chlapeckou cast nasi skupiny, se vsak staly detske nafukovaci cluny, ktere si nakoupili pred cestou. S umyslem sjet si alespon malicky kousek reky, je zacali nafukovat uz deset minut po prijezdu. Pozdeji se vsak ukazalo, ze vodu praxi by dal malokdo. Kimovi clun uplaval a nepotreboval na to ani deset minut a Gus jen tesne nevykoupal pas a telefon.
Konecne jsem videla v plne parade jizni oblohu! Senzace! Jen ten zatraceny Jizni kriz neumim najit. V noci byla poradna kosa, ale moje stara Hanicka nezklamala. Problem je jen v tom, ze zacina zlobit zip, takze budu mozna nucena ji vymenit.

Žádné komentáře:

Okomentovat