čtvrtek 24. října 2013

Merunky po indicku

Moji novi kolegove se nazyvaji: jiz zminovany Mandeep Singh - velici dustojnik v sadech Tima Yorka; Inder - dalsi Ind, je vecne namazany tlustou vrstvou opalovaciho kremu, proti kteremu muj belous pusobi jako detsky pudr; Gopi - krome nas jedina zena v teamu, moc toho nenamluvi, ma trochu knira a svacinovou tasku se zebrou. Mandeepovi je 26 a Gopi 27, oba vypadaji na 35, trochu me prekvapilo, ze jsou mladsi. Mandeep je zenaty, Gopi vdana a samozrejme jsou verici. Mne je skoro tricet a jsem single pohan. Ze by kulturni rozdil?

Mandeepovi to pali, zna veci z historie a zajimaji ho ekonomicke otazky na tema CR versus Nemecko versus Zeland. Mela bych si nacist neco o Indii, s kusymi informacemi typu: miliarda lidi, Gandhi, Tadz Mahal, Bollywood, britska kolonie, riksa, hinduismus, posvatne kravy, malo zachodu, problemy s Pakistanem a znasilnovani turistek (o tom tedy rec nebyla) dlouho nevystacim. Je to sympatak, jen kdyby porad dokola nepoustel kvilive indicke songy. Dnesni otravna melodie se mi samozrejme vryla do hlavy a nemuzu ji odsud dostat. Indickou hudbu nedavam.

Mam pred sebou ctyri dny volna. Zitra je svatek v Hawkes Bay a v pondeli Labour Day, tedy Svatek prace. Volna jsem si uzila dosyta, ale budiz. Alespon o vikendu stihnu vylet do Taupa.

PS: A bylo mi podekovano, ze odvadim dobrou praci. Malem me to dojalo, moc casto se to nestava.

1 komentář:

  1. Tak to mají Indové asi nějaká jiná měřítka nebo že by ses polepšila, měj se hezky a užij si výlet, zdravím A.

    OdpovědětVymazat