sobota 13. prosince 2014

Paralelni svet

Dnes rano se v Hillbrook zastavil Robuv znamy a pujcil si od nej helikopteru, aby v ni mohl pozadat svou pritelkyni o ruku. Evidentne jsem se octla v nejakem paralelnim svete, kde se mezi reci pujcujou helikoptery a zada se v nich o ruce. Doufam, ze az se on po dramaticke pauze vyslovi, bude ona kycovite pistet a prohlizet si svuj zasnubni diamant.
Take prijela na navstevu Spanelka Raquel. Kdysi tu wooffovala a Rob ji dohodil praci ve firme zabyvajici se lesnim inzenyrstvim, takze uz nekolik mesicu bydli a pracuje v Palmerston North.
Odpoledne jsme vyrazili ve trech na vylet na plaz v 'Opoutere' (vyhled na ostrovy 'Slippery' a 'Shoe') a povecereli spanelske choriso a grilovane kure. Mnamka a bezva vecer. Domlouvali jsme se s Raquel, ze ji musim navstivit v Palmerstonu, ale muj cas na Severnim ostrove uz se bohuzel krati.
Vcera navecer jsem jela s Robem nakoupit do Whakatane a pri te prilezitosti zjistila, ze uz jsem tam byla pri ceste se Sarou. Doslo mi to pri pohledu na vanocni vyzdobu - Santa Claus na surfu visi na kazde lampe poulicniho osvetleni lemujici hlavni tridu.

Žádné komentáře:

Okomentovat