pátek 20. září 2013

Kiwi aneb Lucie Bila

Odhaleni dne (tedy jak pro koho): Malfoyovou nejoblibenejsi zpevackou je slavice Lucie Bila! Tak ne ze by na tom bylo neco divneho, nebo snad nenormalniho, ale prece jen me to ponekud zarazilo. Prvni, co si ve spojeni s touto pani vybavim, jsou totiz Neposlusne tenisky (ktere se samozrejme staly hitem dnesniho dne), lidicky, srdicko, Kikina a muj byvaly spolubydlici Tomas, ktery kdysi vystupoval (mozna jeste vystupuje) v divadle Srdce a kamen pod pseudonymem Hana Zana:-) 

Zrejme proto dnes na sichte nedoslo k vymene meho a Malfoyova hudebniho zarizeni. Ja sice byla ochotna Lucii Bilou vyzkouset, prece jen jsem cele jeji album v zivote neslysela, ale Malfoyovi se nelibil muj David Bowie, Woodkid, 
Asaf Avidan a dalsi. Hudebni obzory jsem si tedy nerozsirila, snad jindy. Zato jsem ziskala vice informaci o kiwi, ktere opecovavame u Jense. Jde o odrudu zlateho kiwi, ne klasickeho zeleneho, jenz se da bezne zakoupit v ceskych obchodech. Zlate kiwi je o trochu vetsi, mene chlupate, sladsi, stavnatejsi a abyste ho mohli pestovat, musite si zakoupit specialni licenci. Budu si muset v Pekaci poridit par testovacich kousku, abych vedela, co se Jensovi letos neurodi.

http://m.youtube.com/watch?v=c7dhwD4LhaI

2 komentáře: