čtvrtek 19. září 2013

Mesic na dne zemekoule zavrsen

Den zacal vyborne. Zacatek roboty byl odlozen na 10, protoze rano mrzlo (zrejme jeste nepresli novozelandsti ledovi muzi, musim to nekde zjistit) a kdyz jsme sla pro obed, usmevava policistka mi poprala dobre rano! To by se v Cechach (zrejme) nestalo.

Jens konecne poslal vyuctovani vyplaty za minuly tyden (jsme placeni tydne) a zitra budou na kiwi uctu prvni love. Ouje. Neni to sice zadna slava, ale cekala jsem vetsi pruser, takze to ujde. Predpokladala jsem dokonce, ze se rozplacu, pouziju uplny rejstrik ceskych nadavek, ktere znam, vypustim Jensovi i Borisovi ventilky u auta, nebo rovnou prebookuju letenku na nejblizsi mozny termin. Nastesti se tak nestalo.

Mary si jezdila po vyletech. Nastesti jeste neprovokovala s fotkami. Neco si vydelat neni spatne, ale kariera hosteloveho povalece mela rozhodne trochu do sebe.

3 komentáře:

  1. Tak kolik sis nakonec vydělala?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vis prece, ze o techto vecech se nemluvi:-)

      Vymazat
    2. počasí? dívala jsem se na weather.com 21.9.-slunečno, 22.9. - prší prší jen se leje.. haha, 23.9. - prší, 24.9.- polojasno, 25.9.-slunečno, 26.9.- slunečno, 27.9. -polojasno, 28.9.- slunečno, 29.9. - prší prší .. :- ) takže tak hodně štěstí ženy

      Vymazat