pondělí 23. září 2013

Tak jde cas v Rotten Apple

Pardon, ze jsem vcera odbyla blog jen fotkou, ale nejak se mi nechtelo nic smolit. Neni vyloucene, ze se to zacne stavat casteji.

S blizici se sezonou se hostel zacina plnit, za chvili bude praskat ve svech. Uz ted se stava, ze je malo pouzitelnych panvi a v socialnich zarizeni se sem tam tvori fronty (hlavne, kdyz se sprchuje Morgan). Naprosta vetsina greenhornu jsou osmnactileti Nemci, takze si zacinam pripadat spis jako v Berline nez na Zelande. Nemcina uz je tu slyset casteji nez anglictina, do Jarmily jsem mela pribalit spis ucebnici Sprechen Sie Deutsch? Brzy nazraje cas na presun smer jih.

Mary je demotivovana, porad nema praci. Ale ta smula se musi brzo obratit a myslim, ze ziska nejaky dream job. Zato se spratelila s nasi ted uz byvalou spolubydlici Alejandrou z Chile a ackoliv jeste poradne nevidela Zeland, uz planuje dalsi navstevu Jizni Ameriky. S navazovanim blizkych vztahu se vsak nejvice rozjela Malfoy. Zebra se naopak stale nehla ze sve pozorovatelske pozice.

S kiwi to tenhle tyden nevypada ruzove. Rosnicky predpovidaji vydatne deste, dneska nas cele odpoledne obtezovaly drobne prehanky a skoncili jsme o dvacet minut driv.

Alistair ma dnes 22. narozeniny (takze si pripadam jako starena), slavily se cely vikend a tipuji, ze se bude pokracovat i nadale.

Jinak mame opet novou spolubydlici. Stridaji se tak rychle, ze to nestiham sledovat. Narodnost posledniho prirustku Mary tipovala zajimavym zpusobem. Pry je bud z Indie, nebo z Francie. Nakonec se ukazalo, ze opravdu z Francie. Nestacila jsem se divit, to jsem delala.

13 komentářů:

  1. A ta na obrázku je ta nová spolubydlící? Vypadá poněkud naštvaně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak neni se cemu divit, zbyla na ni nejhorsi matrace, to bych se taky rozohnila.

      Vymazat
  2. "S navazovanim blizkych vztahu se vsak nejvice rozjela Malfoy" .......... coura jedna :- D :- X ..Mary určitě něco najde, držím pěsti.. takže máte v plánu vyrazit na jih a do jakého města?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezis, to tady nemuzes ventilovat takhle nahlas, cte to nekolik maminek! :-) S jihem zatim nic konkretniho.

      Vymazat
    2. :-X už jsem ticho ... :-D .. haha

      Vymazat
  3. Trošku se to tu zvrha v bulvar ne?:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vis, musime zvysit ctenost a prodat vic reklamy, aby bylo za co vyrazit na Jiznak:-)

      Vymazat
  4. Tak to abych se vic snazila,abys mela o čem psat. Už jsem tu za nemehlo co všechno znici a rozlije,vyhazuje ti cocky do koše,zapomíná obědy a ty pak trpis hlady a ted tohle. Beze mě by jste se vazne nudili:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ja doufam, ze jsi jeste zdaleka nepredvedla vsechno! :-)

      Vymazat
  5. Pravda,jeste jsem te nezkusila srazit ze sedmimilovek kiwim :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla by sis za to od zebry účtovat provizi :- D

      Vymazat
    2. OK, Malfoy, challenge accepted:-)

      Vymazat