úterý 10. září 2013

Nebe, peklo, kiwi

O, jak sladky byl zivot nezamestnane! O, jak pohodove se pracovalo pro starika Wina! Thining kiwi, to neni prace pro vorezatka a kancelarske krysy jako jsem ja. Kiwi roste zhruba ve vysce dvou metru a nas nasadili na to, abychom protrhavali cerstve vyrasene plody a likvidovali zmetky. Cely den tedy travime s rukama nahore a hlavou vztycenou do nebes. Po sichte mne velmi prekvapilo, ze jsem ji zvladla dat zpatky. Mela jsem holt jeste o kousek povyrust. Dnes jsem totiz byla za chcipaka. Vsichni jeli jak motorove mysi (vcetne Malfoye) a mne hlavou jen probleskovalo, ze v pekle urcite protrhavaji kiwi kazdy den. Prace pro Wina me evidentne rozmazlila, jeste nejsem trenovana na podobne krkolomne pozice. Snad to bude casem lepsi.

Mary dnes jeste zamakala u Wina a zitra nastupuje na novou pozici ve vinarstvi. Prave resi problem, jak se tam dostat. Jede totiz s Morgan, coz je na prvni pohled velmi nesympaticka a protivna Francouzka (tedy podle me) a ta ji sproste zabrala jedine "detske" kolo v hostelu. Dalsi bicykl ma totiz zarezle sedlo vhodne pro dvoumetroveho dlouhana, ktere nejde dat dolu. Mary se tedy momentalne snazi uzurpovat nekoho technicky a fyzicky zdatného a zavadu opravit.

O 10 minut pozdeji: Nemec Rudy (mimochodem ucitel telocviku a dejepisu, ktery neustale vari a miluje slackline), problem pohotove vyresil a zahanbil dalsi borce, kteri se o to marne pokouseli.

Žádné komentáře:

Okomentovat