pátek 29. listopadu 2013

Je po desti

Dnes poprve mi pripada, ze je leto. Zadny lehky zavan ve vzduchu, ale opravdove nefalsovane leto. Na vecerni vypravu k bankomatu (v 9) jsem se vydala v sortkach a tricku a nebyla mi ani trochu zima! Pres den 26°C. Krasa.

Jsem opet pomocna sila na merunkach, ale take na nektarinkach. Dvoudenni slejvak ovoci neprospel. Merunky jsou rozpraskane, hnijou a spousta jich spadala. Tim uz z urody zrejme nadseny neni. Holinky se dneska opravdu sikly, cely sad je pod vodou. Samozrejme jsem se s gustem brodila nejvetsimi louzemi. Melissa zitra konci a ja mam job jeste na tri tydny, a pak konec lelkovani v Hastings a hybaj na cestu.

Jinak se stale vzpamatovavam z dnesniho soku, kdy nas oslovil jeden Samoan a ptal se, jestli jsem Melissina matka. A to jsem uverila lidem z hostelu, ze vypadam mladsi! Naivni bloud! Vypadam jako matka s dospelou dcerou! Cili rozvedena ctyricitka na cestach. OMG.

K afere baterie: Stale ho*no, takze jsem vcera urgovala a dnes prisla odpoved, ze se omlouvaji, ale poslali ji az ted. Holomci. Snad stara vydrzi, uz totiz skoro nevydrzi a exploze se zda byt blizko.

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. V JAKEM klubu? Klub ctyricatniku odmitam! Dneska mi bylilo tipnuto 25, trochu jsem se uklidnila:-)

      Vymazat
  2. Zebro, važ si toho! V tomhle věku se do klubu jen tak někdo nedostane. Dalo by se říci, že je výběrový :)

    OdpovědětVymazat