úterý 26. listopadu 2013

Prsi, prsi

Test zarive ruzove T-Mobile plastenky z Colours dopadl dobre. Osvedcila se. Novozelandske rosnicky se nesekly. Picking za deste neni zrovna nejprijemnejsi zalezitost. Prezili jsme dve mensi prehanky a teprve pri poradne pred ctvrtou odpoledne nas Mandeep vyslal domu. Konecne! Salamounane, kteri jsou vzdy uvolneni, rozesmati a hravi jak deti,: byli tak nadseni, ze zacali hlaholit a zpivat na cely sad. Trochu to pripominalo vitezny pokrik Angry Birds.

Na zpatecni ceste sterace nestihaly. Jezdime ted do prace s Gopi a Paulem (Maor), coz je o dost prijemnejsi, protoze Gopi si nelibuje v jednoslovnych halekacich pisnich jako Mandeep, (ktery me mimochodem uz neoslovi jinak nez Charanjit).

Do hostelu se nastehoval Cech. Samozrejme jsem ho identifikovala na prvni pohled. Posleze za mnou prisel Frank a nadsene mi licil, ze mame noveho obyvatele - Cecha! a ze me s nim musi hned seznamit, protoze urcite rada uvidim nekoho z Cech. Nejak extra mne to nezajimalo, ale nemohla jsem Frankovi zkazit radost. Krajan se jmenuje Dan a... nema auto:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat