neděle 10. listopadu 2013

Ocean Beach vol.4

Bavi me ta fascinace suchozemce nekonecnym modrym oceanem. Vzdyt je to jen hodne vody, trocha slane vune, pisek, ktery vyklepavate z veci jeste tri dny a nejake ty sluchove vjemy, kdyz buraci priboj. A stejne bych u more mohla vysedavat hodiny a neomrzelo by me to.

Odjely Frederika s Danou a take Anglicanky Amanda a Jess. Koupily si cervene auto a vyrazily hledat stesti do Wellingtonu. Skoda jich. Bylo to takove komiksove duo a la Hana a Hana. Nonstop mluveni o nesmyslech, zhulenectvi, opilstvi a komicke historky, ktere by se nikomu jinemu neprihodily. Vecne vsude se svymi malymi taskami pres rameno, myslim, ze s nimi i spaly. Ty jo.

Stale nemam baterku! Obchody, kde maji vsechno, zklamaly, shopy s mobilama maji v nedeli zavreno a navic maji oteviraci dobu v naprosto nevhodne casy, kdy jsem v praci, takze na pristi day off se tentokrat tesim. Uz jsem skoro stejny mobilmaniak jako Lubos Harasek!

Jedlickova navic ztratila platebni kiwi kartu. Ano. Neustale noseni veci po kapsach prineslo sve ovoce. Alespon jsem si promluvila po telefonu s bankovnim asistentem. Byl moc mily a mel se mnou trpelivost, ackoliv jsem mu spatne vyspelovala sve jmeno a on me nemohl v systemu vystopovat. Kupodivu uz me cela ta anabaze ani nenastvala. To je proste typicke. Hlavne uz jsem tu kartu jednou nekde vytrousila, ale stalo se to v hostelu, takze ji objevil Frank. Jenze ledabyla Zebra neuposlechla varovani a v tahani veci po kapsach vytrvale pokracovala, takze trest na sebe nenechal dlouho cekat. Jsem presvedcena, ze az si vyridim novou kartu, stara se znenadani objevi na nejakem uplne pitomem miste.

Žádné komentáře:

Okomentovat