sobota 24. května 2014

'To je dost, zes nas taky jednou vyvez'

Do prace jsem dorazila znacne nevyspala. Vcera samozrejme nezustalo jen u 'house party'. Raj si posledni vecer v Christu pral jit nekam zaparit a tak jsme asi v jednu v noci vyrazili do klubu Palms a ja se do postele dostala nekdy ve ctyri rano.

S novackem Currenem (?) (christchursky rodak, dvacetctyri, rok ucil v Japonsku anglictinu, zajimavy typek) jsme vyfasovali pro moje kocovinou zdecimovane telo perfektni ukol: nastavit plot. Kvuli stavbe kanalizace ziskal ten stary zhruba pulmetrovou diru ve spodni casti, pres kterou jsme proste meli pretahnout pletivo a upevnit ho, aby se nestalo, ze by se tudy nahodou prosmykne nejaky lotr. Senzacni flakarna v krasny slunecny den. Plot jsme pilovali az do pul druhe, kdy jsme skoncili. Po praci jsem nafasovala pivo a s par lidmi jsme jeste chvili vysedavali na slunicku. Vtipkovali jsme na ucet Stevenovych ruzovou barvou postrikanych bot a vychutnavali pohodu po sichte.

To bylo k te nudnejsi casti dne. V te zajimavejsi casti me Chris vzal na vyhlidku nad Christchurch a do prilehleho Littletownu. Jen jsme vymenili pracovniho dzipa za jeho nablyskanou Suzuki. Nafasovala jsem kozenou bundu, helmu a rukavice a trada! Konecne zacinam uznavat, ze benefity bydleni v Christu by tu byly. Kousek na plaz, kousek do kopcu. 

Na motorce jsem sedela naposledy nekdy v deseti letech s Miirkem na fichtlovi. Pak vlastne mozna jeste s bratrancem Zdendou. A znovu az dnes. Bomba! Skoda, ze nehledam manzela, Chris se jevi idealne.

Žádné komentáře:

Okomentovat