úterý 6. května 2014

Lopata

Nepredstavitelne se stalo skutecnym. Jsem ted opravdu pomocna sila na stavbe. A vubec to nebylo tak zle! Stavebnictvi zatim vypada rozhodne pohodoveji nez zemedelstvi. Nafasovala jsem lopatu a hrablo a spolecne s dalsimi lopatami Derekem a Darrenem vyrovnala plochu pro budouci parkoviste.

V agenture New Zealand Labour Hire jsem se musela rano vycurat do kalisku a kdyz zjistili, ze jsem strizliva a cista, vyexpedovali me na stavbu na okraj Christchurch. Opet se ukazuje, ze bez auta je vsechno otravne komplikovane, ale kdyz jsem to bez nej vydrzela doted, uz to dotlucu.

Muj boss Ian je tezky pohodar. Kdyz jsem se ptala, co mam delat, nekolikrat mi rekl, at si nedelam starosti a jen predstiram vytizeni. A kdyz zjistil, ze jsem pracovala jako redaktorka, kazdemu na stavbe zacal rikat, at hlavne prede mnou nic nerika. Zrejme se z toho stane jeho oblibeny vtip.

Takze po prvnim dnu musim rict, ze zenska lopata na Zelande zatim pohoda. Lopatou jsem sice hazela, ale neslo o nic strasneho. Pomohlo take falesne spusteni pozarniho alarmu, diky kteremu se prace zastavila na nekolik dalsich desitek minut. Snad bude pohoda pokracovat. Fibe zdar!

Vecer opulentni trichodova vecero/party u Lucy, ktere zrovna dorazila cerstva zasilka slivovice. Cockova polevka nedopatrenim vylepsena chilly, exkluzivni rajska a jablka v zupanu. Dik!

Žádné komentáře:

Okomentovat