pondělí 12. května 2014

Watts and Hughes

Minuly tyden jsem pracovala jen do ctvrtka. Parkoviste bylo srovnano a ja se stala nepotrebnou. Dnes me tedy cekal nastup na novy job. Instrukce od blondyn z New Zealand Labour Hire pro blondynu z Cech staly opet za starou belu, (nechci si predstavovat, jak by to dopadlo, kdyby mi resersovaly i cestu autobusem), takze jsem dorazila s desetiminutovym zpozdenim. Na miste jsem se od predaka Emila dozvedela, ze dnes z agentury nikoho necekali, ale ze nejaka prace se pro me najde. Dost se mi ulevilo. Nerada bych vstavala zbytecne. Emil me pridelil k lopatakovi Williemu. Nema moc zubu, ale je mily. Jen strasne huhna (haha, CIA Huhla deja vu).

Tentokrat jde o vetsi stavbu, nez byla predchozi houbova lihen. Stavi se zaroven tri obri haly s rozdilnym terminem dokonceni. Prvni bude finisovat za mesic, posledni v srpnu. Emil rikal, ze na stavbe mravenci kolem stovky lidi. Nejsem ale jedina divci vyjimka. Jsme minimalne dve. Dnes jsem zahledla dalsi holku magor, musim se s ni seznamit. Velmi me bavi pohybovat se po stavbe a pozorovat kluky s velkyma hrackama, ovsem jinak je to ukrutna nuda. Vedet, ze tuhle praci budu delat po zbytek zivota, hodim si, nebo skoncim na antidepresivech. Pokaceli jsme nejake kere, premistovali oploceni, vozili trubky a vykonavali dalsi podradne cinnosti.

Nevim, na jake akce budu pridelena zitra, ale ve stredu bych mela konecne dostat trochu holcici praci. Mela bych navigovat autaky z uzavirky na objizdku. Bude to tedy jeste ukrutnejsi nuda a urcite tam budu usinat na stojaka. O tom nemam sebemensi pochybnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat