pondělí 19. května 2014

Sesty den u Watts & Hughes

Nejprve bych se chtela omluvit vsem nemnohym prezivsim ctenarum za nestandardni odmlku, ale verte, ze nic zasadniho se neudalo. Jsem stale pomocna sila na stavbe. Uz nekolik dni cekam na prerazeni na jinou funkci, avsak stavba se trochu opozduje, takze stale asistuju Willovi (konecne mi docvaklo, koho mi pripomina, vypada jako Robin Williams), kde je treba. Dnes jsme napriklad premistovali stavebni material, uklizeli bordel a staveli plot. Take uz jsem se vypracovala s jezdenim koleckem po prkne. Zitra uz bych mela byt opravdu prerazena na sedave misto k brane. Tezko rict, jestli se to podari.
Bydleni na Opawe je celkem v pohode. Prestala jsem se zinyrovat a pokud jsem doma, primotop bezi nonstop. Doplatek za elektrinu me, doufejme, mine. V nedeli se vratil muj spolubydlici Jirka. Jeho firma ho poslala za praci do Greymouthu, takze jsem cely minuly tyden mela pokoj pro sebe, coz nebylo spatne, protoze Jiri trochu chrape a obcas mluvi ze spani. Vetsinou me to vsak neobtezuje. Po praci venku spim jak drevo.
V patek probehlo nejake to opilstvi. Meli jsme s Petrem slinu, takze jsme si dali par bourbonu s colou s nasimi indickymi spolubydlicimi, posleze dorazil Petruv kamarad Baden, kteremu jsem zacala rikat Hemingway a nasledne jsme se ve trech presunuli na afterparty k Lence a Nikky, coz byl a nebyl dobry napad. Akce se velice vydarila, jenze v sobotu jsme s Petrem oba brutalne zaspali. On dorazil do prace o dve hodiny pozdeji a ja vubec. Sef Emil mi v sobotu tvrdil, at si nedelam starosti a dnes se mi dokonce trochu smal. Takze klika. Petr uz takove stesti nemel. Jeho sef ho v sobotu nacapal zrovna pri prijezdu.
Na stavbe zacali minuly tyden pracovat dalsi dva kluci z NZ Labour Hire, Anglican Tom a Francouz Alex, ovsem v sobotu ani dnes uz se neukazali, takze Will si delal legraci, ze jsou to babovky. A to tedy jsou!
Zitra by se mel konecne z Kanaru vratit Krtek, takze snad se zacne rysovat vylet do Australie. Pracovat na stavbe az do pulky srpna, kdy mi to leti, to me prilis nelaka.

3 komentáře:

  1. Z obrázku bych vymazal "on the weekends" ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ja si uz predtim rikala, ze se to divne tluce a kdyz to rika muj manzel... :)

      Vymazat
    2. jsem rád, že ctíš muže svého :)

      Vymazat