pondělí 20. dubna 2015

Rekreace (Kuala Lumpur)

Zatimco chlapecky team obihal vsechny pamatky v KL a okoli, my se spise rekreovaly. Vcera jsme nakupovaly v oblibene cinske ctvrti (ja poridila tilko a kosili a holky obmenily polovinu garderoby) a zasly si dvakrat do bazenu. Aby byla nejaka zmena v jidelnicku, dala jsem si u Cinanu veprove a nudle.

Kvuli desti jsme si vzaly od vlaku taxika, coz byl skvely tah. Taxikar sice Verce pribouchl dvere, kdyz se snazila srazit  cenu z 10 ringittu na 5, ale za 8 uz nas vzal a to pro tri lidi zas neni takova rana.

Prince opet varil, ale cervena omacka s kusy kurete vcetne kurecich hlav (oci jeste sly, hrebinky uz vsak byly moc) nas prilis nenadchla.

Dnes kluci vyrazili na nejaky komplikovany vylet, zatimco my teprve zvladly 'Petronas Twin Towers', slavnou, 451,9 metru vysokou stavbu z roku 1997. Prochazely jsme nejvic posh nakupakem s Guccim, Chanelem, Pradou, Ralphem Laurenem a spol., kde jsme se samozrejme v nasich zabkach skvele vyjimaly.

Pozdeji jsme kousek od stanice nadzemky 'Bukit Bintang' objevily arabske obcerstveni s kebabem a humusem. Ryzi i nudle sice zboznujeme, ale tohle byla dokonalost. Nejlepsi objev dne!

S napechovanymi zaludky jsme vyrazily na KL Sentral, kde mely holky sraz s Amelii a Lennym, Brity, kteri s nimi cestovali v Kambodze. Skvele jsme si popovidali, domluvili se na srazu v Praze a Nella dostala od Amelie spodek od plavek.

Vecer ve vlaku cestou na Segambut jsme konecne vyzkousely damsky ruzovy vagon (naposledy na nas v metru priserne zirali dva Indaci) a k nasemu prekvapeni se tam stejne vyskytovali dva chlapi.

Vecer kluci uvarili cervenou omacku, tentokrat vsak s rybami, coz pro me nebyla nejlepsi zprava. Presto jsem vsak vyzkousela par soust, ackoliv Nella me v tomto rozhodnuti prilis nepodporovala. Ryba byla vynikajici, ovsem ja zklamane zjistila, ze od Gore se nic nezmenilo a moje alergie stale funguje.

Žádné komentáře:

Okomentovat