středa 29. dubna 2015

Thajsko : Cesko (Koh Lanta)

V Horizonu jsme stravily jiz tri noci a jeste dve dalsi zustaneme. Po druhe noci jsme totiz zacaly vyhrozovat, ze pokud nedostaneme vetsi slevu, odstehujeme se ke konkurenci, takze bydlime za 300 bathu/noc, tedy cca za 70 Kc na osobu. Opakuji, ze PRIMO na plazi.
Jist v Horizonu za 100 ci 150 bathu za porci jsme samozrejme odmitly a na jidlo a pro vodu chodime do vsi. Snidame vynikajici ledove caje za 20 bathu (pan ma asi osm druhu a porad zkousime nove), samosy vetsinou 5 bathu za kus, jarni rolky se sladkou chilli omackou po 10 bathech a na vecere chodime do vyvarovny k pani, ktera ma senzacni jidla a to za pouhych 50 bathu. Jako dezert si davame nanuky ze 7 Eleven, nebo vyborne palacinky (Thai Pandan Pancakes) s ruznymi naplnemi.
Veru se pripravuje na Mistrovstvi sveta v opalovani a ja s Nellou dnes hrala s Thajci beach volejbal, coz byla samozrejme legrace a ne jen proto, ze Zebra byla se svoji vyskou jednoznacne za pivota.
Bydli tu s nami svedsko-americky par s teprve nekolikamesicnim kojencem. Slecna pobira svedske davky a pritom je pekne v thajskem teple. Takze zajimava varianta, kde travit materskou (tedy ne ze bych vyhledove nejakou planovala).
Proste si line plazove povalovani, jogu, behani a zradelny nemuzeme vynachvalit. Klidne bychom tu stravily mesic.
Navic se objevila zajima cestovni varianta. S Adamem jsme planovali Laos, Kambodzu a Vietnam, mozna nas vsak osud zafouka jinym smerem. O tom ale jindy, nerada bych to zakrikla.

1 komentář: