pondělí 27. dubna 2015

Under Horizon (Koh Lanta)

Rano jsme si s Nellou daly jogu a lehce polozavodne si zabehaly na plazi. Nepamatuju, kdy jsem byla naposledy tak akcni.

Dopoledne jsme se vydaly na pruzkum vsi, protoze nadsazene ceny za vodu a pochutiny v Horizonu a okoli jsme nehodlaly akceptovat. Litr a pul vody v samosce 7 Eleven stoji 13 bathu a 20 za ni platit rozhodne nebudeme.

Dal ve vsi jsem rozlitila Thajku, kdyz jsem s ni chtela handlovat o satek. My cizinci jsme pry hrozni a dohadujeme se kvuli nekolika bathum. Co ale mame delat, kdyz se nas vetsina Thajcu snazi natahnout a vecne se musime potykat s dvojitymi cenami!

Objevily jsme bezvadnou levnou vyvarovnu s nekolika druhy vynikajicich ledovych caju za 20 bathu a samosou za 5 bathu. Petilitrovy kanystr vody jsme ukecaly na 50 bathu a o par supu se nam povedlo srazit i papaju, pomelo, mango, banany a ananas, ze kterych jsme si pak vecer ukuchtily lahodny ovocny salat.

Navic jsme si vsechny tri poridily nove plavky (moje stare uz opravdu potrebovaly vymenit, takze holky me donutily zakoupit mrnave barevne bikiny, omg). I u nich se nam povedlou vyhadat slevu, takze jedny vysly na 300 bathu. Nella ma tedy konecne plavky, ktere nejsou jen docasnym resenim, takze uz s Veru nemusime poslouchat plavkove story.

Pozdeji jsme pri sluneni premyslely, jestli uz kluci konecne dorazili do Chiang Mai, ale vyrazeli tam teprve nocnim vlakem z Bangkoku. Jesteze jsme se rozhodly se na sever nehnat.

Ooo, my se mame.

Žádné komentáře:

Okomentovat