čtvrtek 20. listopadu 2014

Nove utociste

Rano, tedy pred polednem, nas Glenda s Peterem vyvezli pres Merimbulu do Pambuly a my se dostaly na Princess Hwy, ktera obtaci pekny kus Australie a me dovede do Marla na wooffing a Krtka do Bairnsdale, kde ma sraz s Davem.

Prvnim dnesnim soferem se stal nemluvny pan jedouci do 'Edenu' a jak jsme zjistili, tohle mestecko u more byl eden i ve skutecnosti. Nas nemluvny ridic (bydlival v Sydney, ale na duchod si poridil dum v edenu/Edenu) nas nevyhodil na hlavnim tahu, ale provezl nas a la Trujillo celym mesteckem a ukazal nam mistni bajecne plaze. Trochu jsem litovala, ze moji woofferi nesidli uz tady.

Jako dalsi nas nabrali zcestovali manzele z 'Mallacooty'. Vezli svoji babinku od doktora v 'Bega' a nevahali se kvuli nam otocit a vratit, nez si rozmysleli, ze nas vezmou. Pani se jen prohodila s panem a sedla si k nam dozadu, aby radne vyzpovidala Krtka. Kdyz prisel se svou teorii, jak je Bali priserne turisticke a ze ho tudiz ani nezajima, trestila oci. Vychvalovala jejich bydliste Mallacootu a tvrdila, ze je to tam daleko hezci nez v Marlo. Sakra.

Do tretice nam zastavila Suzan. Jela az do Barnsdale, takze me vyhodila v mestecku 'Orbost', kde jsem si pohotove domluvila sraz s mymi wooffery, ackoliv do Marla uz zbyvalo jen asi jedenact kilometru a Krtek s ni pokracoval az do Barnsdale. Uvidime se az 8. prosince na letisti.

Vyzvedl me sympaticky Andrew, udelal mi okruzni jizdu okolim. Pozorovali jsme hejno pelikanu. Byl desne prekvapeny, ze jsem z nich tak odvarena.

Pozdeji jsem se seznamila i s Debrou. Ukazala mi dum a mou luxusni loznici. Oba jsou trochu vystredni puntickari a diky nekterym pravidlum si pripadam jako na skolnim tabore, ale zaroven jsou to pohodari a myslim, ze tech zhruba ctrnact dni spolu bez problemu vyjdeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat