pondělí 10. listopadu 2014

Pochuzky

Dopoledne jsme zevlily doma (dopoledne zaskocil John na velerychlou inspekci), praly a odpoledne se rozhodly zajet do Kadiny do knihovny. Stoply jsme vsak Beck jedouci do Bute, takze Krtek rozhodl, ze tam zajedeme, protoze jsme tam jeste nebyly. Uz mame tedy zkompletovane skoro vsechny vidlakovy v okoli.

Nic zajimaveho jsem na Bute neshledala. Male mestecko s velkym silem a malou zoo s klokany, emu, par hezky barevnymi ptaky a slepiceni. Trochu to pripominalo jednu z prazskych minizoo blizko Chuchle, kde dozivaji stara a nemocna zviratka. Klokani by byli fajn, jenze pres den jsou nudni, protoze polehavaji ve stinu.

Odvoz do Kadiny nam nejdrive prislibila pani s dcerou, kterym jsme stopovaly naproti domu. V mezidobi, kdy jsme na ne cekaly, nam vsak zastavil sympaticky manzelsky par v letech. Po dvou desetiletich se prestehovali z Darwinu zpet do Bute a uzivali si duchodu.

Po knihovne, obchuzce a nakupu jsme vyrazily zpet. Pripozdivalo se, a tak jsme mely obavy a to predevsim z nasi zaklete krizovatky v Kulpare. S tezkymi taskami se nam na pochodak nechtelo.

Do Kulpary nas svezl Jerry jedouci na nocni sichtu. Pry mu o nas rikal jeho kolega v praci. Hezke. Uz si o nas urcite septa cele okoli.

V Kulpare na krizovatce jsme srovnaly nakup a rovnou vyrazily. Dlouho se zadne z nekolika aut nechytlo, ale nekde pred polovinou cesty nastesti zastavil Brandon. Pry mu o nas rikal John. Ma na nas pry dohlednout, kdyz pojede kolem. Zlaty John!

6 komentářů:

  1. Je tam vůbec ještě někdo, kdo o vás neslyšel?

    OdpovědětVymazat
  2. az budete odjizdet na letiste,vsadim se,ze vice nez 100 lidi se s vami bude loucit :) Adam

    OdpovědětVymazat
  3. Nee, vypada to, ze odjizdime v pondeli, takze max padesat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neflákej to! Kde jsou další články a fotky? :)

    OdpovědětVymazat