středa 25. prosince 2013

Christmas Eve

Dnesnim ranem nam na dne zemekoule vypukly Vanoce, takze stastne a vesele vsem! Se vsemi neanglo-americky smyslejicimi jsme si samozrejme cely vcerejsek prizvukovali, ze prave Vanoce jsou 24. a Novozelandani jsou tudiz mimo. Casovy posun ale tentokrat zakouzlil celkem presne. Vy na starem kontinente jste po stedrovecerni veceri, mate rozdane darky a koukate na pohadky (ok, spis jste odpadli z prezrani, nebo jste v hospode) a nas darky pod stromeckem cekaji za chvili, takze nejdulezistejsi momenty Vanoc se nam sesli takrka ve stejnou chvili.

Vcera jsem byla na stedrovecerni navsteve u Milady, Francois a Felixe v dalsim hostelu. Prijemne a temer rodinne setkani, ackoliv se nijak extra dobre nezname. Frantici pripravili alternativni veceri, Mila svarak a najednou se ze zastavky na kafe stala klasika jak vysita. Sledovani Samotaru uz jsem ale nestihla, protoze jsem chvatala zpatky k nam na hostel. Matt s Charlotte me totiz premluvili, abych s nimi sla na pulnocni. Nejsem kostelni typ a nikdy nebudu, ale z pozorovatelskeho hlediska zajimava skutecnost. Belosi, Indove, Samoane a dalsi ostrovane, par Maoru a knez, co vypadal jako Polak (plesaty a usaty).

Akorat pocasi je na nic. Pretrvava hloupy trend ze vcera a tudiz zatazeno a hnusne. Jehne uz je nachystane, ale plaz bude pravdepodobne odpiskana :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat