úterý 17. prosince 2013

Kelisova aneb slohovka

Myslim, ze jsem se jeste nesirila o Jasonovi, majiteli hostelu. Nechtela jsem totiz zas byt za Kelisovou. Jednou to vsak prijit muselo. Jason je vseobecne obliben a adorovan. Coz uplne nechapu. Peclive se snazi udrzovat svou image free, cool, osviceneho svetaka, cemuz se snazi pomahat skejtackymi doplnky, coz je podle me trochu volani o pomoc. Porad nevim, jestli je sebejisty a arogantni a schovava se za pratelskeho pohodare, nebo je jen zastydly pubertak.

Kazdopadne me malickosti si nikdy nevsimal. Nejsem free a cool, netrousim awesome cestovatelske historky a nedavam si jointa na terase. Par poslednich dnu se vsak vzdy ve stejnou dobu potkavame v kuchyni. Trochu jsme hovorili, utrousila jsem par vtipu a snazila se byt aspon trochu mila, coz melo necekany ucinek. Vcera me pozval na projizdku svou lodi, kam bere jen par vyvolenych z hostelu. Wow. Na(ne)stesti jsem musela odmitnout kvuli merunkam. Rano jsem pak za picking byla jeste radeji. Na lod se samozrejme vetrela Kim. Projizdka by byla urcite vyborna, ale predstava, ze se kocham a k tomu mi zni v usich otravne chichotani Kim a do toho Jason protrele predvadi svou uzasnou lod. Ne, dekuju.

Jinak stale picking ve Wishartu. Vcera i dnes jsme opet koncili ve tri a to proto, ze se vzdy prihnala bourka. Zvlast ta dnesni stala za to. Temer se setmelo, spustil se nadherne osvezujici dest a my stale kmitali kolem merunek. Mandeep nas odvolal az ve chvili, kdyz uz lilo opravdu fest. Na zpatecni ceste Gopi neodhadla kluzskou travu a malem sjela v sadu do taluty. Nic by se nam pravdepodobne nestalo, ale Gopi z toho byla par minut radne vyklepana.

Silnice z Napiere do Bay View vede chvili tesne kolem more. Odpoledne jsem si prala, aby tudy vedla celou dobu, protoze bourka si fantasticky pohrala s barvami krajiny. Obloha ziskala odstin ocelove sedi polite inkoustem. Ocean zaril azurovou modri, kterou probleskovaly bile vejire vln a uprostred nich jako smutny mim zaril belostny trojuhelnik male plachetnice. A do toho ostre nazloutle bourkove svetlo a v pozadi na kopci navrsene domy Napiere. Uzasna podivana. Jenze Gopi to prala stovkou a nevypadala, ze by byla nadsena ze zastavovani kvuli hloupym barvickam.

Dnes jsme si take vylosovali jmena pro Secret Santu. Poprve jsem z puncochy samozrejme vytahla to svoje. Typicke. Je to jako kdyz jsem si kdysi v Bedrichove vytahla gauc uprostred. Nemela jsem nic rikat a mohla jsem si koupit neco hezkeho, takhle urcite dostanu nejaky priserny kram, ale co naplat. Mam rada hry. Ted jen co za 10$ vymyslet pro tricetileteho Anglicana, ktereho skoro neznam. Nastesti ma otevreny profil na fb, takze se mi snad povede vystalkerovat, co by se mu mohlo libit.

PS: Na fotce vidite vanocni kvetinovou vyzdobu v Hastings.

Žádné komentáře:

Okomentovat