čtvrtek 27. března 2014

Konec planu, zacatek variant aneb jede se!

Drifting Sands = velka pohoda, super lidi. Vcera vecer trochu odflaknuty zapad slunce, ohen na plazi a samozrejme hypnoticke zirani do jeho plamenu. Rozloucila jsem se s Hannesem a Jakobem, ode dneska zacinaji cestovat busem a v tom tedy nejedu. Navic jejich novozelandska cesta je stejne temer u konce, zhruba za deset dni odletaji.

Jinak se nestacim divit, to delam! Mam novou variantu! Ne plan! V zadnem pripade to neni plan! Od ted uz jenom varianty, plany jsou k nicemu. V sobotu se pripojim v Ashburtonu (jizne od Christchurch) k Mattovi a Charlotte, ktere jsem potkala v Rotten Apple. Nevideli jsme se od Vanoc a ted se a nimi vydam na cestu. Proste neuveritelne!

Takze jeste jedna noc v Hokitice a Drifting Sands a zitra hura na cestu! Hodlam se vydat stopem pres Arthur's Pass do Christchurch, shledat se s Petrem a v sobotu vyrazit za Mattem a Charlotte.

Dnes mam pocit, ze me vesmir miluje a jsem nesmirne vdecna. Uz je to davno, co jsem si myslela, ze se svet otaci pro me a ted si to na chvili myslim zas. Diky vsem, kteri jste jeste vydrzeli cist, diky vsem, kteri mi obcas napisete, kteri si na me cas od casu vzpomenete... Vim, ze je to se mnou tezky a jsem nekdy nesnesitelnej parez. Nerikam to temer nikdy nahlas, v tomhle jsem proste primitiv, ale mam vas rada, myslim na vas a je mi cti mit vas ve svem zivote! 

4 komentáře:

  1. Taky Tě máme ve svém vlaku... a už by jsi se měla vrátit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ... teda slzu jsem málem ukápla :)

    OdpovědětVymazat