sobota 1. března 2014

Sobota u Jasona

Vcera, dnes i zitra off. Je tak krasne nepickovat. Stale se mi nepodarilo sehnat partaka na jizni cestovani, takze menim strategii a shanim na jihu nejaky woofing (=par hodin prace denne vymenou za stravu a byt) a uvidim, co se prihodi po ceste. Zatim projevili zajem dva wooferi, ovsem z Northlandu a Coromandelu, coz se mi nehodi do kramu, snad se brzy chyti i nekdo z jihu a tohle bude muj posledni vikend v Hastings.

Za chvili vyrazime na grilovani do Jasonova noveho sidla. Po peti letech se prestehoval z hostelu do vlastniho. Mam rozkoukaneho posledniho Survivora a nejak extra se mi tam nechce, ale nemohla jsem odmitnout pozvani od velkeho kapa. Tedy spis neslo rict ne bbq.

Vcera jsem se v Prostreno blyskla karbanatky, kasi, zeleninovym salatem a broskvovym kolacem, tentokrat jsem ho pekla pomaleji a dele, takze se vyvedl na sto procent a jen se po nem zaprasilo. Puvodne jsem chtela vyrabet strudl, ale trochu jsem to prehnala s broskvovymi benefity, ktere nevydrzi ve spizi tak dlouho jako jablecne a hruskove benefity.

Žádné komentáře:

Okomentovat