úterý 25. března 2014

Konec Roadtripu II

Veci se holt obcas serou. Nejdriv jsem chtela napsat, ze se zase vsechno posralo, ale ono to neni zase tak horke. Je to vlastne teprve podruhe, co mi za ten pulrok neco nevyslo, takze to neni takovy provar.

Kazdopadne Inke nezavahala a uz hodinu pote, co se dozvedela, ze auto nepujde opravit, odjela s jinymi Nemci. Ja pockala na kluky a ubytovali jsme se v Hokitice v hostelu s nadeji, ze pohodlna postel vynahradi dnesni blby den. Plan pro pristi dny stale nemam, Hannes s Jakobem tez ne, jsou trochu zdrcli.

Vecer jsme sli omrknout 'Glow-warm Dell' - rokli se svetelkujicimi hmyzy. Pusobiva podivana. Je to jako mit primo pred sebou koncentrovanou hvezdnou oblohu s 3D efektem, ze kteteho se vam trochu toci hlava. Pak se podivate nahoru, kde na vrcholku rokle probleskuji hvezdy a vidite opravdove nebe. Muzu jen doporucit. Atmosferu samozrejme kazili stupidni lidi, kteri museli neustale svenkovat svymi baterkami a telefony.

Nejak bylo, nejak bude, takze si dam posledni Grey's Anatomy a pujdu spat. Jsem zvedava, jestli rano bude moudrejsi vecera.

Žádné komentáře:

Okomentovat