úterý 4. března 2014

Leaving Hastings vol 2.

Musim se smat. Jeste pred tydnem to vypadalo, ze jedinym vychodiskem je zustat v Hastings, nebo vyrazit na solo trip, ovsem najednou se vse zacina obracet a moje inzeratova ofenziva zrejme nese ovoce. Ozvali se dalsi wooferi, tentokrat z Otaga a hlavne take Francouz Pierre, ktery vyrazi s dalsi inzeratovou holcinou za jiznim dobrodruzstvim. Jedinou nevyhou je, ze nikdo z nas nema vlastni vuz, takze se budeme skladat na pronajem dodavky. Tuto variantu jsem zpocatku odmitala a chtela se vsockovat k nekomu s autem, ale nouze naucila zebru hudlat. Jeste nejsem rozhodnuta, jestli zitra pujdu sbirat, spis to vsak vidim na posledni liny den. Dnes rano byla navic v sade kosa jak z nosa. Od hub nam sla para a sbiraci kose pokryvala lehoucka jinovatka. O permanentne bolavych zadech a oddelanych rukou ani nemluve. Zas tak nutne penize nepotrebuju. Zatim.

Je proste na case zmenit lokal. V hostelu se vsichni zblaznili a uz se nebavi temer o nicem jinem nez o pickerskych strategiich v teamech. Ne, ze by to nedavalo smysl. Lepsi strategie znamena vyssi rychlost a vyssi rychlost samozrejme nese vic ovocnych dolaru. Ja holt nikdy nepatrila k temhle ambicioznim typum. Bohuzel. Nebo bohudik.

Druhym nosnym tematem je samozrejme Ukrajina. Par nas tady ze dna zemekoule sleduje situaci a s Pietrem dulezite poucujeme neznalky o Gruzii, Mnichovu a Studene valce. Nechapeme, ze svetove kapacity jeste neprisli na tak proste reseni: Kiwies by se urcite uvolili prijmout par dalsich dusi na apple picking.

2 komentáře:

  1. Njn, to by bylo, kdyby jeden zařídil auto a Zebra by se vtěrkla a nic nemusela zařizovat :-P si nějak zpohodlněla...

    Jinak popisovat situaci na Ukrajině v angličtině by pro mě byla docela fuška, přece jen když jsem jednomu CS vysvětloval husitské války v jazyce anglickém, má hlava ztěžkla jako balon :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem lina jak ves, to je znama vec :) Kazdopadne zase zmena a Pierre nevyjde, ale ve ctvrtek jedu a uvidim :)

    OdpovědětVymazat