sobota 2. května 2015

Bangkok Crossing vol.3 (Surat Thani - Bangkok)

Po jedenacti hodinach jsme konecne dorazily do Bangkoku. Za stejny cas bychom mohly snadno byt na uplne jinem kontinente a ne jen o 618 kilometru dale.

Na poslednich par minut jsem se ve vlaku nabourala na neci wifinu a zjistila, ze kluci prijeli chvili pred nami. Sesli jsme se pred nadrazim, kde uz vysedavali na kafi a na wifine. Chvili jsme pokecali (kluci vic nez o Chiang Mai vypraveli o tamejsim couchsurfingu), ale brzy se zase rozdelili. Dave mel domluveny dalsi couch, Adam palandu v hostelu v Silomu a my mely na posledni vecer v umyslu najit nejaky 'utulny a levny' pokojik v okoli Khao San Road.

Nase trio vyrazilo pres Cinskou ctvrt na lodni privoz. Cestou jsme narazily na senzacne vypadajici zradelnu, kde jsme si daly skvelou kachnu. Sliny se mi sbihaji jeste ted.

U Khao San jsme provedly rozsahly research ubytovacich kapacit a nakonec se uhnizdily v cinskem guesthousu 'Nat 2' (350 bathu za dvojluzak s vetrakem a wifinou v posteli), ktery ma pokojiky presne jako z Plaze. Duffyho jsme vsak vyhlizeli marne. Zrejme proto, ze nase komnata mela jako jedna z mala okna.

Pozde odpoledne jsme jeste vyrazily na nakupy, abychom se trochu rozcvicily pred zitrejsim trhem v Chatuchak, ktery prezdivame 'Cucut'.

Dvakrat jsme si daly ledovy caj od pana u nas v ulici a vyzvedely od nej celou pripravu. Vylovil nam dokonce z kose obal od caje a my ho pak shaneli v okoli Khao San.

Vecer jsme si sesli s klukama, vysedavali v parciku kousek od Khao San a samozrejme jedli a jedli. Vecerni trhy s jidlem nemaji chybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat