pondělí 11. května 2015

Odchazeni (KK)

Usoudili jsme, ze dnes nazral cas vydat se dal a nadale nezneuzivat domorode pohostinnosti. Od Aliho jsne se vsak vyhrabavali tak dlouho, az jsme se nevyhrabali, coz bylo ovsem dobre, jak se pozdeji ukazalo. Hem se svou zenou (indicko-malajsky par, ktery jsme stopli prvni den) se mi totiz ozvali na WhatsApp s pozvankou na mistni folklorni veselici a to se nedalo odmitnout.

Navecer jsme opet vyrazili na plaz na zapad slunce (na plazi blizko letiste Air Asia ovsem nebyl tak bombasticky, pouze velice pekny) a pote vyzvedli na letisti Aliho mladsiho bratra Abdula (?). V byte se pro nas kupodivu stale naslo misto. Ali s Abdulem odjeli na navstevu k mamce a nas dostal na starost Shariff. Postaral se o nas skvele. Shariff sice stydlive tvrdi, ze anglicky nemluvi a vetsinou veskerou konverzaci nechava na Alim, ale tentokrat se rozkecal.

Vzal nas do mistni vyvarovny jmenem 'Manila' se senzacni obsluhou. Sandra ('jako Sandra Bullock, ale ona je vyssi') a jeji nohsledky nas neustale bavily svymi vtipky a vubec nemely vyraz typu 'jejedenactzachvilipadlatakneprudte'. Bylo by fajn, kdyby kluci opravdu prijeli do Prahy a my je vzali nekam na ceske jidlo.

Pozdeji jsme se vratili do bytu a na navstevu dorazil dalsi bratranec Aliho - Ali. Jehi zena sla spat a on se zdejchnul. Koukali jsme na nejaky priblbly horor, pri kterem jsem samozrejme vytuhla, takze kdyz dorazili Ali s Abdulem, byla jsem uz v limbu. Adam vysedaval s klukama dlouho do noci a hrali nejakou duchy vyvolavajici hru s kostkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat