neděle 12. ledna 2014

12.1.: Po kouscich (den 17.)

Dnes jsme na petkrat urazily cca sto sedesat kilometru, nedele a Pacific Coast Highway holt nebyla nejstastnejsi kombinace.

V Opotiki nas na deset kilometru nabrala Pihi s kocovinou a kamaradkou (ne kamaradkou kocovinou), posleze jsme pokracovaly do Te Kaha (maorsky sila) s kiwi v bilem Mondeu, ktereho nasledoval dalsi kiwi, vlastnici plazovy resort ve Waihau Bay. Jel zrovna z odberu krve, takze nadaval na doktory a posleze nam vypravel, ze byl v Ricanech. Vysadil nas kousek od sve zivnosti a my si pohravaly s myslenkou, ze tam zustaneme, protoze jezdilo jedno auto za pet minut, takze jsme se vetsinu casu kochaly. Uz uz jsme se skoro presouvaly, kdyz zastavila ucitelka maorstiny a dcerou. Dokonce se pro nas vratily. Smazly jsme dalsich par kilometru do Whangaparaoa, kde nam zastavil Svycar mirici do Te Araora stejne jako my. Ma knirek a beha, ale pravdepodobne se s nim svezeme zitra do Gisborne, takze bezva.

Jinak uzka a klikata Pacific Coast Highway vetsinou vede tesne kolem more, takze nabizi perfektni panoramata (idylicke zatisi zalivu s malym bilym kostelikem v Raukokore).

Žádné komentáře:

Okomentovat