pátek 3. ledna 2014

2.1.: Na mlecne farme (den 7.)

Ackoliv jsme vcera Yvonne a Royovi tvrdily, ze budeme vstavat nejdele v osm, zaspaly jsme az skoro do pul 11. Ostuda. Ale v klidu dzungle se spalo tak sladce.

Posnidaly jsme toasty a kavicku a Yvroy nas pote hodili na hlavni tah, aby se nam na sever stopovalo snadneji. Proste masnaci.

Stopovaci misto, ktere nam vybrali, bylo samozrejme uplne pitome. Zustaly jsme na nem, dokud nam z dalky naposledy nezamavali, nemely jsme to srdce jim kazit radost. Pote jsme se presunuli na peknou rovinku a minuli starsi taktez stopujici hippie par velmi podivneho vzezreni. Nepredstavovali pro nas zadnou konkurenci.

Po dlouhem pulhodinovem cekani (to se nam jeste nestalo) zastavil Liam, ktereho opustila zena. Jel az do Whangarei, coz jsme odmitly a nechaly se vyhodit na krizovatce u Brynderwynu. Nahoru na sever totiz chceme jet po zapadnim pobrezi a nazpet po vychodnim.

Na krizovatce jsme si daly vybornou kavu, udelaly nejake stoparske fotky jako spravni flashpackers a uz nam zastavovalo auto s konskym privesem. Sarah se svou kamaradkou se vracely z plaze, kde byly plavit kone.

U Sarah jsme se nakonec i ubytovaly. Nabidla nam stanovani u nich na farme, ale nakonec jsme dostaly kazda vlastni pokoj s dvojluzkem, na dvojluzku jsem nespala, co jsem na Zelande, uzasne.

Sarah se svym manzelem Peterem maji pet deti, mlecnou farmu a dum plny vsech moznych zvirat (zivych, nakreslenych, vytesanych). Skvely par, skvely den, skvely all inclusive. Krmeni a hrebelcovani koni (ma alergie na tyto uslechtile tvory pretrvava), mechanizovane dojeni krav, splhani na Toka Toka, nejvyssi vrchol v okoli, vynikajici vecere (steik), prijemny pokec (Sarah stiha asi tak miliardu veci), proste luxus jako prase.

2 komentáře:

  1. Hádám, že třem chlapům by se tohle nepřihodilo :) alias Gruzie 1 a 2. Jinak fotky z telefonu? Jsou výborný. Btw flashpackers :) Taky jsme v Asii povýšili na tyhle zhejčkaný batůžkáře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, az na tri zkopceny prumerny fotky od Sary vsechno S4 :)

      Vymazat