středa 8. ledna 2014

8.1.: Zahalka (den 13.)

Dalsi den v Hahei. Pocasi se trochu pokazilo, nebylo jasno, ale pouze polojasno a foukal otravny vitr. Den na nezdravem novozelandskem slunicku to vsak vubec nezkazilo.

Vylet se pomalicku chyli ke konci a ja jsem nerozhodna. Sara se chce vratit do Hastings na jablka, pracovat dva, tri tydny a pote koupit auto a vyrazit smer jih a ja mam dve moznosti. Vratit se na tyden do Hastings, vydelat par ovocnych dolaru a 24.1. se pripojit k Laure ve Wellingtonu na cestu na jizak, nebo se k ni pripojit uz 14.1. a cestovat s ni autem po dalsich mistech severu. Rozum samozrejme veli smer Hastings, ale mozek je jen mala cast, zbytek naseptava: on the road again! Takze nevim. Kdyby dochazely penize, je situace jasna, ale ackoliv rozhazuju za kempy, porad jsem v pohode. Kdybych se mohla zbavit nejake sve spatne vlastnosti, byla by to nerozhodnost. Asi si dam jeste par dni na rozmyslenou.

Jinak jsem se definitivne rozhodla stravit na dne zemekoule dalsich par mesicu a prebookovat unorovou letenku, jen jeste nevim, na jaky termin :)

PS: Blog posledni dny blbne. Prispevky publikuju na dvacetkrat, coz me cili. Mozna je to jen pripojenim. Bez fotek to jde kazdopadne lepe, takze pokud nebudou fotky, vite proc.

2 komentáře:

  1. V autě neutratíš za kempy a když bude nejhůř, přestaneš kupovat píva :) On the Road

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec Hasting, jede temer identickou trasu, kterou jsem ted absolvovala. Sice neutratim za kempy, ale utratim za benzin...

      Vymazat