neděle 1. března 2015

Koupalisko

Nejak se mi nechce verit, ze muj cas na dne zemekoule uz skoro vsechen uplynul. Uplne slysim, jak se presypa. Zbyvaji posledni tri noci v Thames, jedna v Aucklandu na letisti, nejakych trinact hodin v letadle a budu v Bangkoku a sejdu se s Adamem! Navic na uvod se trochu zmenily plany a 9.3. mame sraz s Nellou&spol. v Rangunu, takze misto do Laosu zamirime rovnou do divokeho Myanmaru.
Pocasi v Coromandelu nema chybu, ackoliv Christiane s Patrickem si stezuji, ze je desne vedro. Domorodci jsou proste legracni. Konecne jsem zvolila lokalitu, kde leto je opravdu leto. Dnes jsme se vyrazili koupat. U dlouhe ricni tune se cachtalo asi deset lidi, takze Christiane s Patrickem si posteskli, jak je natriskano. Koupel jsem velice ocenila, dala jsem si totiz dnes dvojitou smenu, abych mohla zitra na vylet. Plela jsem a hlavne hnojila stromy. V predchozich dnech jsem jim od kmenu odhrabala starou travu a zlikvidovala plevel a dnes to vsechno rozsekala sekackou a prihrnovala zpet. Mimoto jsem jeste pouzila nejaka dve dalsi chemicka hnojiva. Myslim, ze uroda se pristi rok zdvojnasobi. Sekani delalo strasny bordel. V rousce, brylich a cepici bych hrave trumfla Michaela Jacksona.
Vazne se mi odsud nebude chtit, nejen, ze misto a obyvatele jsou supr, ale Christiane skvele vari. Vcera jsme meli thajskou veceri (vcetne dezertu - lepkava ryze s mangem), to pry abych vedela, co me v Thajsku ceka a dnes bramborovou kasi a placky, dva druhy salatu a zmrzlinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat