pondělí 30. března 2015

V ZOO

Rano jsme vypadli z vlaku celi rozlamani. Myslim, ze jsme slusne potrenovali na dreveny polstar a prycnu, jez nas cekaji na meditaci. Chvili jsme jeste zevlovali na nadrazi. Vsichni se nas vyptavali, kam mame namireno a Adam zjistil, ze medikace nezabira a je stale na desitce. Chudak.

Pred osmou rano jeste Chayia neotevrela sve prihradky s obchody, ale kavu a caj jsme objevili. Pani nam k nim prinesla koblihove aplikace a opet chutnaly vyborne.

Zbyvala posledni vec a to koupit Adamovi zabky. Na poprve jsme narazili na batovskou znacku a Adamovi se zaby natolik zalibily, ze je hned vzal. Smala jsem se, ze jen Rezek jede do Asie, aby si tam koupil Batu.

V Suan Mokkh nas s Adamem ihned separovali, ja se nastehovala do jednopokojicku v zenskem kridle a Adam do muzskeho ctrnactiluzaku. V me komnate nechybel dreveny polstar. Doufam, ze do klastera propasuju svuj.

Zbytek skupiny dorazil vecer. Panove se hned pustili do sdileni prujmovych historek, takze jsme obratily oci v sloup. Veru prestala desitka z Chaung Ta teprve vcera a take o tom hodiny nemluvi.

Jinak dnes to byl rozhodne zviratkovy den. V Chayia primo na ulici jsme potkali pana, co vedl na provaze sloni mlade a take pana, co mel na kole opici. V me docasne cele mam obrovskeho gekona s blyskavyma ocima a ve sprse visi netopyri. Nejaky dve slecny typu slepice je tam pulhodiny resily a kdyz videli, ze jsem nakracela primo do 'netopyri sprchy', vypadaly podesene. Pritom slo jen o dva drobne kusy. Jedine, ceho jsem se bala, bylo, abych je nevzbudila.

Timto se loucim. S davem dalsich osvicenichtivych turistu a cestovatelu zitra rano v 7 opustime prechodovou zonu a vydame se do bitvy. Dalsi zpravy cekejte az za 11 dni.

Žádné komentáře:

Okomentovat