neděle 22. března 2015

Marodka

Stupnice od 1 do 10 se da pouzit k mnoha vecem. Muzete obodovat film, zjistit silu zemetreseni, urcit horolezeckou obtiznost ci zmerit tvrdost horniny. My s jeji pomoci bodujeme hustotu stolice. Jednicku (kamenne bobky po zacpe), ani desitku (hneda voda) nechcete. Zatim to byla ohromna zabava, ovsem dnes doslo na nejhorsi. Nella mela drobne problemy uz v sobotu a me v noci ze soboty na nedeli prohnal prujem takove sily, ze jsem malem nestihla dobehnout na onu mistnost. Nella letela hned nekolikrat a dokonce zvracela.

Snidane potvrdila nejhorsi obavy a to desitku u nas dvou. Veru se drzela, ale pozdeji se desitkova diagnoza potvrdila i u ni. Kluci nic.

Navic jsme samozrejme nezjistili, kde se zahadny moribundus vzal. Nejpravdepodobnejsi nam pripadala voda, kterou jsme koupili v hotelu, ale tu pili i kluci. Jedine jidlo, ktere si dala pouze ta neznejsi cast vypravy, byly sladke smazene placky 'bu', ale Nella mela problemy uz pred nimi.

Cely den jsme tedy prospaly pod moskytierou a poslouchali, jak nad nami stebeta nas domaci gekon. Gekoni vydavaji zvuky jako ptaci. V zaveru dne jsme holkam pustila serial 'Transparent' a chybelo malo a vubec se neslo spat.

Snad si situace v nasich strevech brzy uklidni a my budeme moci odjet.

1 komentář:

  1. Cely prubeh si muzete precist zde http://tragednacestach.blogspot.cz/2015/03/pribeh-neklidnych-strev.html?m=1

    OdpovědětVymazat