neděle 20. dubna 2014

16.4.: Destivy trend pokracuje (den 17.)

Rano jsme vstaly uz v sedm, z camping place nas tak casne vypudila moznost, ze nas nekdo prijde vyhodit.

Nebe nad Te Anau bylo neprodysne zatazene a slibovalo prehanky po cely den, takze jsme se po case stravenem na wifine v knihovne (wifinarum byla vyhrazena nevytopena holomistnost, otresne) rozhodli poprve za cestu investovat do kempu, dat si tam horkou sprchu a ususit mokre veci, hlavne muj stan. Navecer se zacalo vyjasnovat, takze jsme vyrazili na prochazku do mesta. Posleze jsme v kempu zjistili, ze spolecenske mistnosti jsou narvane k prasknuti, takze jsme se uchylili do susarny a udelali si tam improvizovane kino. Stahla jsem totiz Jak utopit doktora Mracka. Trochu jsem se bala, ze Matt s Charlotte si budou myslet, ze jsem se zblaznila, kdyz jsem prisla s necim takovym, ale film se obema libil, ackoliv anglicke titulky byly mizerne a nektere z mych dovysvetleni neprilis jasne.

Nekdy po devate, zrovna kdyz bezely zaverecne titulky, prisel recepcni s tim, ze kempovani v susarne neni povolene, coz celkem trefil. Samozrejme jsme odvetili, ze susarnu jsme vyuzili jen jako kino a spime a v aute a ve stanu. Byla to lez. Prenocovat ve vyhrate susarne namisto ve stanu ve dvou spacacich jsem se rozhodla uz odpoledne a pohruzka na tom nemohla nic zmenit. Charlotte mi rebelii vymlouvala, ale zustala jsem neoblomna. Zhruba do pul 11 jsem vydrzela v "obyvaku", a pak se vytratila do susarny a vyplatilo se. Spala jsem nerusene az do sedmi, kdy jsem si stanovila budicka.

2 komentáře:

  1. Ještě aby se jim Mráček nelíbil...jinak na Zebřinu rebelii už by si mohli zvyknout ne? nejdřív kotelna, teď sušárna :-D

    OdpovědětVymazat